Amazon utser Sverigechef

Samtidigt som Amazons Sverigelansering är insvept i dimma och omgärdas av frågetecken om när den svenska sajten kommer att lanseras meddelar nyhetssajten Breakit att engelsmannen Julian Tydeman, 45 tillsätts som vd i det svenska bolaget Amazon EU S.A.R.L Sverige Filial. Tydeman uppges även tillsättas som styrelseordförande för Amazon Corporate Services Sweden AB. Amazon är på sedvanligt sätt fåordiga och varken bekräftar eller dementerar uppgifterna. Julian Tydeman har arbetat på Amazon i en många olika roller under de senaste 11 åren. Han började 2009 då han blev ansvarig för företagets bokförsäljning i Storbritannien. Sedan några månader bor han med sin familj i den fashionabla Stockholmsförorten Djursholm.

Fler nyheter

Outnorth automatiserar med AutoStore

När outdoorföretaget Outnorth flyttar sitt lager från Växjö till Göteborg automatiseras samtidigt lagret med en AutoStore-lösning från Element Logic. Målet är att förbättra effektiviteten i leveransen till kunderna.

Läs mer »

PostNord Logistics Award 2021 – nominera senast den 14 februari

På grund av pandemins framfart ställdes evenemanget PostNord Logistics Award in 2020. Nu är det åter dags att dela ut Sveriges största logistikpris. Den 13 april koras Sveriges mest innovativa logistiklösning i samband med ett livesänt digitalt evenemang – nomineringar kan göras fram till den 14 februari.

Läs mer »