Peter Ervasalo, vd, DHL Express Sverige. Foto: DHL

DHL Express rankas högt som arbetsplats

DHL Express uppger i ett pressmeddelande att företaget återigen har rankats högt i Great Place to Works (GPTWs) årliga rankning av certifierade företag, vilket är ett erkännande av en attraktiv arbetsplats där medarbetarna trivs och känner sig engagerade.

– Att rankas högt av Great Place to Work är ett bevis på vårt engagemang för att skapa en säker och positiv arbetsmiljö där våra medarbetare mår bra och kan utvecklas. Vi är särskilt stolta över vårt framgångsrika upplägg med medarbetarbonus, ett sätt att belöna våra medarbetare för deras engagemang och prestationer. Vi är övertygade om att denna modell stärker vårt team och bidrar till vår fortsatta framgång som ledande företag inom branschen, säger Lisa Göthberg, HR Director på DHL Express Sverige.

Medarbetarbonusen på DHL Express ger flera fördelar för både medarbetarna och företaget som helhet. Genom att belöna prestationer och framgångar skapas en kultur av motivation och engagemang bland medarbetarna samt skapar en starkare laganda.

– Våra medarbetare är hjärtat och själen i vårt företag. Utan deras engagemang och insatser skulle vi inte vara där vi är idag. Jag vill rikta ett stort tack till var och en för att ni bidrar till vår framgång och för att ni gör DHL Express till en fantastisk arbetsplats, säger Peter Ervasalo, vd, DHL Express Sverige.

Fler nyheter

Stadigt växande marknad för fjärdepartslogistik

Uttrycken fjärdepartslogistik (4PL) och Lead Logistics Provider (LLP) lär ha myntats 1996 av Bob Evans, som då var konsult på Arthur Andersen (numera Accenture). Han definierade dessa båda uttryck som benämningar på en integratör som med resurser, kapacitet och sin egen och andra organisationers teknik designar, bygger och opererar omfattande lösningar i försörjningskedjan.

Läs mer »

Jula investerar i en AutoStore-lösning

Butikskedjan Jula växer snabbt både med fler fysiska butiker och en snabbt ökande e-handel. Med målet att både komprimera sin lagerhållning och samtidigt öka effektiviteten i plocket i centrallagret i Skara har Jula fattat beslut om att investera i en Autostore-lösning från Element Logic.

Läs mer »

Trafikanalys: Elektrifierade lastbilar ökar kraftigt kommande år

Statistikmyndigheten Trafikanalys uppger i en ny rapport att antalet nyregistrerade fordon kommer fortsatt att ligga på låga nivåer under 2024, men öka igen under 2025-2027 i takt med ett förbättrat konjunkturläge. En annan slutsats är att elektrifieringen av lastbilar fortsätter i snabb takt där även tunga eldrivna lastbilar köps i allt högre grad.

Läs mer »