God Jul & Gott Nytt År

Året går mot sitt slut och 2023 väntar runt hörnet. Hållbarhet, motståndskraft/resiliens, samarbete, flexibilitet, riskminimering och inte minst visibilitet i försörjningskedjorna kommer även fortsättningsvis att vara högsta prioritet för de flesta företag. Hela supply chain- och logistikområdet kommer utan tvekan att fortsätta att vara både utmanande, spännande och präglas av intensiv utveckling under 2023. Tack till alla våra vänner, läsare, skribenter, partners i försörjningskedjan och i hela vårt gemensamma ekosystem.

God Jul & Gott Nytt År!

Fler nyheter

Once upon a time …

”Det var en gång en kundvision i supply chain-världen som blev verklighet. Man undrar än idag hur detta kunde hända. All teknik fanns redan på plats, men ack så svårt supply chain-världen hade att lyckas. Så en dag hittade en företagsledning i en nordisk industrikoncern nyckeln till supply chain-visionens förverkligande.” Så inleds Hans Berggrens och Daniel Larsons intressanta krönika i SCE.

Läs mer »

Blue Equity blir delägare i LangebÆk

Blue Equity inleder ett partnerskap med Langebæk A/S och förvärvar minoritetsandelar i ett av Skandinaviens ledande rådgivande konsultföretag inom Supply Chain Management, logistik och lager.

Läs mer »