Hööks Hästsport väljer RELEX Solutions

Hööks Hästsport som är Skandinaviens ledande detaljhandlare inom hästsportsbranschen har valt RELEX Solutions för prognostisering, varuförsörjning och allokeringar för sina 58 butiker, distributionslager och online-kanal. Hööks är ett dotterbolag till Jula, som sedan tidigare använder RELEX system, kommer använda RELEX i sin verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark för att förbättra tillgängligheten och optimera sina lagernivåer genom hela sin varuförsörjning. Samarbetet med RELEX innebär att ”best practices” kommer att införas för Hööks processer för efterfrågeprognostisering, vilket ska medföra att företaget kommer att förbättra sin långsiktiga planering och hitta ett mer proaktivt sätt att arbeta med lagerhantering.

– Vi arbetar med RELEX tack vare att lösningen sömlöst integrerar och effektiviserar alla planeringsprocesser inom varuförsörjning, för alla våra butiker, distributionslager och online-kanal. RELEX ger oss en kraftfull lösning för prognostisering och varuförsörjning, som inte bara underlättar vår planering och förbättrar resultaten, men som också kan växa utefter våra behov och stötta vår framtida tillväxt. RELEX lösning har en viktig roll i vår vision om att producera och sälja högkvalitativa produkter som möter våra kunders behov, säger Joachim Höök, CEO på Hööks Hästsport.

– Vi är otroligt glada över att påbörja detta projekt tillsammans med det fantastiska teamet på Hööks, som alla har imponerat på oss med sin positivitet och ’can-do’-attityd, säger Joakim Hellman, Sales Manager på RELEX Solutions.

Fler nyheter