iBoxen rekryterar chef för produkt- och tjänsteutveckling

Infrastrukturbolaget iBoxen, som bygger upp ett rikstäckande och leverantörsoberoende leverans­boxnätverk, har rekryterat Måns Ljungmark som chef för produkt- och tjänsteutveckling och därmed säkerställa en kundupplevelse i toppklass och skapa ett mervärde för alla aktörer i det logistiska ekosystemet.

Måns har en gedigen erfarenhet inom försäljning och affärsutveckling och har bland annat arbetat inom Scania och Electrolux. Närmast kommer Måns från rollen som Head of Peace of Mind på Electrolux med ansvar för produkter och lösningar till konsument på eftermarknaden.  

– Jag ser en enorm potential i den rikstäckande infrastruktur som iBoxen bygger ut. Det känns riktigt kul och utmanade att få vara med på denna resa. Med våra leveransboxar kan vi förutom e-handelsleveranser och returer skapa fler flexibla lösningar som underlättar vardagen för såväl privatpersoner som företag, säger Måns Ljungmark.

iBoxen fortsätter att bygga en rikstäckande infrastruktur för leveransboxar utomhus. Majoriteten av Sveriges alla logistikbolag har anslutit sig till infrastrukturen, vilket innebär att allt fler konsumenter enkelt och bekvämt kan hämta sina paket nära sin bostad eller på andra centrala platser. 

– Med Måns Ljungmark har vi ännu en nyckelrekrytering på plats. Måns kommer arbeta tätt ihop med iBoxens samarbetspartners och med affärsutvecklingen i bolaget, säger Anders Holm CCO och grundare iBoxen. 

Fler nyheter

Framtida kompetenskrav för framgångsrik omnikanallogistik

Att erbjuda en enhetlig och sömlös kundupplevelse för integrerade fysiska butiker och onlinekanaler har blivit en hygienfaktor snarare än en konkurrensfördel för svensk handel. Denna utveckling driver en transformation med omstrukturerade logistiknätverk och mer tvärfunktionellt arbete inom organisationer, vilket leder till mer komplexa och sammanflätade kompetensbehov för framtidens omnikanal. I det följande beskrivs fem roller, personas, som författarna menar behövs i detaljhandelns omnikanallogistik.

Läs mer »