Fr v. Niklas Rönnbäck, IMI och Christian Svendsen, Agrippa.

IMI och Agrippa inleder partnerskap inom mobil avvikelsehantering

Industri-Matematik International (IMI) inleder ett partnerskap med Agrippa med syftet att bredda erbjudandet inom mobil avvikelsehantering tillsammans med IMI’s lagersystem ”IMI WMS™”. 

IMI har ingått ett strategiskt partnerskap med det norska programvaruföretaget Agrippa. Avtalet för samman två nordiska aktörer med visionen att möjliggöra för sina kunder att bli världsledande inom effektiv och hållbar logistik. Agrippa som är grundat 2013 i Tønsberg, Norge, levererar en kostnadseffektiv lösning för avvikelsehantering, registrering av rutinmässiga kontroller och förbättring i logistikkedjor. Retail, logistik och Internet of Things (IoT) är Aggrippas fokusområden och bland Agrippas kunder återfinns bl.a. ASKO, Haugen-Gruppen, Elektroskandia och Plantagen. Agrippa växer kraftigt och har idag kontor i både Norge och Polen.

– Den framgångsrika, moderna och lättanvända lösningen för avvikelsehantering från Agrippa passar perfekt tillsammans med IMI’s robusta och effektiva lagersystem IMI WMS™. Tillsammans med Agrippa så ser vi många möjligheter att kunna hjälpa till i lagerverksamheters förbättringsarbete genom att inför mobila och lättanvända informationsflöden. Agrippas mjukvara är ett perfekt komplement till våra logistiksystem och vi ser fram mot att arbeta med ett så snabbfotat och innovativt företag som Agrippa, säger Niklas Rönnbäck, vd på IMI.

– Vi er veldig glade for å få IMI som partner og ser frem til et spennende samarbeid med IMI. Sammen vil vi hjelpe våre kunder til å forbedre og effektivisere logistikk-kjeden gjennom digitalisering med topp moderne software fra begge selskaper, säger Trond Engelbretsen, CEO Agrippa.

Fler nyheter