Sandra Lundegaard, COO och vVD på IMI Supply Chain Solutions och Martin Rydén, Head of Hybrid Cloud & Partners på Shibuya berättar om företagens strategiska partnerskap.

IMI Supply Chain Solutions och Shibuya i strategiskt partnerskap

IMI Supply Chain Solutions, som är specialiserade på mjukvarulösningar inom supply chain och logistik, har tillsammans med Shibuya ingått ett strategiskt samarbete kring driften av IMI Supply Chain Solutions svit av mjukvarulösningar.

Samarbetet innebär att IMI Supply Chain Solutions börjar leverera sina logistiklösningar i molnet och samtidigt ökar stabiliteten och säkerheten i sin leverans. Alltsammans började för ungefär ett år sedan när IMI Supply Chain Solutions påbörjade en omsorgsfull sökprocess efter en partner för drift av sina supply chain-mjukvaror. Av legala- och säkerhetsmässiga skäl var det viktigt att partnern var svensk och lagom stor – varken för liten eller för stor. Dessutom var det viktigt att hitta en partner som delade IMIs värderingar och företagskultur.

Valet föll slutligen på Shibuya, ett företag i Pulsen-koncernen, som är en så kallad hybrid-IT leverantör som erbjuder infrastrukturtjänster för en stabil och säker IT-drift – oavsett om det är lokalt i bolagets egna datahallar i Sverige, i privata moln eller i publika lösningar.

SCE har intervjuat Sandra Lundegaard, COO och vVD på  IMI Supply Chain Solutions och Martin Rydén, Head of Hybrid Cloud & Partners på Shibuya om företagens strategiska samarbete.

Fler nyheter

Stadiums prisade RFID-lösning levererar – ”från 65 till 99,5 procents korrekthet”

En viktig faktor bakom den svenska sport- och sportmodekedjan Stadiums framgångar är det ambitiösa och systematiska arbetet med att utveckla en förstklassig logistik och varuförsörjning. Ett arbete som resulterade i att Stadium 2022 belönades med Svensk Handel pris ”Årets logistiklösning”. Det som belönades var Stadiums framgångsrika arbete med att införa RFID, Radio Frequency Identification. Ett arbete som nu levererar både ökad försäljning och bättre lönsamhet som en följd av en saldokorrekthet på 99,5 procent.

Läs mer »

IMI Supply Chain Solutions och Shibuya i strategiskt partnerskap

IMI Supply Chain Solutions, som är specialiserade på mjukvarulösningar inom supply chain och logistik, har tillsammans med Shibuya ingått ett strategiskt samarbete kring driften av IMI Supply Chain Solutions svit av mjukvarulösningar. Se en intervju om samarbetet med Sandra Lundegaard, COO och vVD på  IMI Supply Chain Solutions och Martin Rydén, Head of Hybrid Cloud & Partners.

Läs mer »