iPlan blir implementerings-partner för Optimity

Svensk-Australiska Optimity Software och amerikanska konsultbolaget iPlan Global har ingått ett partnerskap där iPlan Global levererar implementeringstjänster för Optimitys mjukvarusvit för supply chain planning. Optimity har särskilt fokus på food & beverage, tillverkning och distribution, vilket överlappar väl med iPlans inriktning.

– Våra kunder strävar ständigt efter att förbättra sin verksamhet och Optimitys kraftfulla planeringslösningar kompletterar våra ERP-tjänster perfekt. Optimity är starka i flera av våra kundsegment, bland annat food & beverage, där vi river ett ”center of excellence” för Microsoft 365 Dynamics. Jag ser fram emot att tillsammans med Optimity tillföra mer värde till våra kunder, Susan Tredoux, General Manager, iPlan Global.

iPlan har kontor i Nordamerilka och Sydafrika, och är verksamma globalt. I samarbetet med Optimity Software kommer företagets konsulter stötta Optimitys tillväxt i USA, Europa och Afrika.

– Vi är glada över att samarbeta med iPlan. De har en exceptionell meritlista när det gäller förändringsprojekt i supply chain och de tillför betydande expertis. Det är ett välkommet lyft för vår implementeringskapacitet i Nordamerika, Europa och Afrika när vi fortsätter att växa, säger Mark Walker, Managing Director på Optimity North America.

Fler nyheter

Stadiums prisade RFID-lösning levererar – ”från 65 till 99,5 procents korrekthet”

En viktig faktor bakom den svenska sport- och sportmodekedjan Stadiums framgångar är det ambitiösa och systematiska arbetet med att utveckla en förstklassig logistik och varuförsörjning. Ett arbete som resulterade i att Stadium 2022 belönades med Svensk Handel pris ”Årets logistiklösning”. Det som belönades var Stadiums framgångsrika arbete med att införa RFID, Radio Frequency Identification. Ett arbete som nu levererar både ökad försäljning och bättre lönsamhet som en följd av en saldokorrekthet på 99,5 procent.

Läs mer »

IMI Supply Chain Solutions och Shibuya i strategiskt partnerskap

IMI Supply Chain Solutions, som är specialiserade på mjukvarulösningar inom supply chain och logistik, har tillsammans med Shibuya ingått ett strategiskt samarbete kring driften av IMI Supply Chain Solutions svit av mjukvarulösningar. Se en intervju om samarbetet med Sandra Lundegaard, COO och vVD på  IMI Supply Chain Solutions och Martin Rydén, Head of Hybrid Cloud & Partners.

Läs mer »