iPlan blir implementerings-partner för Optimity

Svensk-Australiska Optimity Software och amerikanska konsultbolaget iPlan Global har ingått ett partnerskap där iPlan Global levererar implementeringstjänster för Optimitys mjukvarusvit för supply chain planning. Optimity har särskilt fokus på food & beverage, tillverkning och distribution, vilket överlappar väl med iPlans inriktning.

– Våra kunder strävar ständigt efter att förbättra sin verksamhet och Optimitys kraftfulla planeringslösningar kompletterar våra ERP-tjänster perfekt. Optimity är starka i flera av våra kundsegment, bland annat food & beverage, där vi river ett ”center of excellence” för Microsoft 365 Dynamics. Jag ser fram emot att tillsammans med Optimity tillföra mer värde till våra kunder, Susan Tredoux, General Manager, iPlan Global.

iPlan har kontor i Nordamerilka och Sydafrika, och är verksamma globalt. I samarbetet med Optimity Software kommer företagets konsulter stötta Optimitys tillväxt i USA, Europa och Afrika.

– Vi är glada över att samarbeta med iPlan. De har en exceptionell meritlista när det gäller förändringsprojekt i supply chain och de tillför betydande expertis. Det är ett välkommet lyft för vår implementeringskapacitet i Nordamerika, Europa och Afrika när vi fortsätter att växa, säger Mark Walker, Managing Director på Optimity North America.

Fler nyheter

PostNord TPL utvidgar samarbetet med Consafe Logistics

Nordens största 3PL-aktör, PostNord TPL, har utökat sin verksamhet med ett nytt automatiserat lager i Stigamo, Jönköping. Det nya lagret opereras med lagerhanteringssystemet Astro WMS från Consafe Logistics, vilket innebär att de båda företagens partnerskap utvidgas ytterligare.

Läs mer »

PMI visar på tydlig vändning i konjunkturen – åter i tillväxtzonen

Den väl etablerade konjunkturindikatorn PMI-total (Purchasing Managers Index) noterades i mars till 50,0 från 49,2 i februari, vilket är den högsta nivån sedan juli 2022 och innebär att indikatorn åter är i tillväxtzonen. Glädjande är att orderingången fortsätter att förbättras samtidigt som produktionsplanerna blivit mer expansiva, konstaterar Swedbank i sin analys.

Läs mer »