iPlan blir implementerings-partner för Optimity

Svensk-Australiska Optimity Software och amerikanska konsultbolaget iPlan Global har ingått ett partnerskap där iPlan Global levererar implementeringstjänster för Optimitys mjukvarusvit för supply chain planning. Optimity har särskilt fokus på food & beverage, tillverkning och distribution, vilket överlappar väl med iPlans inriktning.

– Våra kunder strävar ständigt efter att förbättra sin verksamhet och Optimitys kraftfulla planeringslösningar kompletterar våra ERP-tjänster perfekt. Optimity är starka i flera av våra kundsegment, bland annat food & beverage, där vi river ett ”center of excellence” för Microsoft 365 Dynamics. Jag ser fram emot att tillsammans med Optimity tillföra mer värde till våra kunder, Susan Tredoux, General Manager, iPlan Global.

iPlan har kontor i Nordamerilka och Sydafrika, och är verksamma globalt. I samarbetet med Optimity Software kommer företagets konsulter stötta Optimitys tillväxt i USA, Europa och Afrika.

– Vi är glada över att samarbeta med iPlan. De har en exceptionell meritlista när det gäller förändringsprojekt i supply chain och de tillför betydande expertis. Det är ett välkommet lyft för vår implementeringskapacitet i Nordamerika, Europa och Afrika när vi fortsätter att växa, säger Mark Walker, Managing Director på Optimity North America.

Fler nyheter

Optilogic och Langebæk i strategiskt samarbete

Langebaek och Optilogic etablerat ett strategiskt partnerskap med ambitionen att leverera ett ökat värde till nordiska kunder genom ett erbjuda en kombination av Optilogics teknologilösningar och Langebaeks expertis inom Supply Chain Design.

Läs mer »

Hälsokraft effektiviserar sitt lagerplock med över 400 procent

I juni 2023 flyttade hälsokostkedjan Hälsokraft till sitt nya logistikcenter i Tumba. För att fortsätta att serva kunderna effektivt och öka servicegraden investerade bolaget i en AutoStore-lösning från Element Logic. Hälsokraft startades 1993 och bedriver e-handel och butikshandel genom 60 handlarägda butiker över hela Sverige.

Läs mer »