Johan Kagerö till Knapp Nordics

KNAPP har rekryterat Johan Kagerö som ny ansvarig säljare på affärsområdet mobile robotics. Johan har en bakgrund som både servicetekniker och säljare av autonoma mobila robotar, bland annat som globalt ansvarig för produktlinjer inom AGV, Automated Guided Vehicles och AMR, Automated Mobile Robots.

– Jag ser fram emot att få ansluta till KNAPP, som är ett ledande företag inom mobila robotar och automation. Med min kunskap vill jag bidra till att utveckla erbjudandet till kunderna. Som jag ser det finns det en enorm potential för att automatisera internlogistik på den nordiska marknaden, och KNAPPs produkter är helt rätt i tiden, säger Johan.

KNAPPs Open Shuttle portfölj innehåller autonoma och intelligenta transportrobotar, för både pall och lättgods.

– Med sin breda kunskap inom mobile robotics är Johan ett välkommet tillskott till vårt team. Han är en lugn och ödmjuk person med stor förmåga att sätta sig in i kundernas behov. Johan kommer att stärka vår närvaro på den nordiska marknaden och bidra positivt till vår fortsatta tillväxt på området, säger Tobias Henriksson, Head of Sales & Marketing på KNAPP Nordics.

Johan kommer att utgå från sin bostadsort Linköping och resor i hela Norden blir en viktig del i hans uppdrag.

– Jag uppskattar enormt att få möta kunderna i deras egen miljö, för att se vilka förbättringar i internlogistiken jag kan bidra med. Att få jobba nära kunderna, och tillsammans med mitt erfarna team på KNAPP hitta den optimala lösningen, är en spännande utmaning jag ser fram emot.

Fler nyheter

Stadigt växande marknad för fjärdepartslogistik

Uttrycken fjärdepartslogistik (4PL) och Lead Logistics Provider (LLP) lär ha myntats 1996 av Bob Evans, som då var konsult på Arthur Andersen (numera Accenture). Han definierade dessa båda uttryck som benämningar på en integratör som med resurser, kapacitet och sin egen och andra organisationers teknik designar, bygger och opererar omfattande lösningar i försörjningskedjan.

Läs mer »

Jula investerar i en AutoStore-lösning

Butikskedjan Jula växer snabbt både med fler fysiska butiker och en snabbt ökande e-handel. Med målet att både komprimera sin lagerhållning och samtidigt öka effektiviteten i plocket i centrallagret i Skara har Jula fattat beslut om att investera i en Autostore-lösning från Element Logic.

Läs mer »

Trafikanalys: Elektrifierade lastbilar ökar kraftigt kommande år

Statistikmyndigheten Trafikanalys uppger i en ny rapport att antalet nyregistrerade fordon kommer fortsatt att ligga på låga nivåer under 2024, men öka igen under 2025-2027 i takt med ett förbättrat konjunkturläge. En annan slutsats är att elektrifieringen av lastbilar fortsätter i snabb takt där även tunga eldrivna lastbilar köps i allt högre grad.

Läs mer »