Johan Kagerö till Knapp Nordics

KNAPP har rekryterat Johan Kagerö som ny ansvarig säljare på affärsområdet mobile robotics. Johan har en bakgrund som både servicetekniker och säljare av autonoma mobila robotar, bland annat som globalt ansvarig för produktlinjer inom AGV, Automated Guided Vehicles och AMR, Automated Mobile Robots.

– Jag ser fram emot att få ansluta till KNAPP, som är ett ledande företag inom mobila robotar och automation. Med min kunskap vill jag bidra till att utveckla erbjudandet till kunderna. Som jag ser det finns det en enorm potential för att automatisera internlogistik på den nordiska marknaden, och KNAPPs produkter är helt rätt i tiden, säger Johan.

KNAPPs Open Shuttle portfölj innehåller autonoma och intelligenta transportrobotar, för både pall och lättgods.

– Med sin breda kunskap inom mobile robotics är Johan ett välkommet tillskott till vårt team. Han är en lugn och ödmjuk person med stor förmåga att sätta sig in i kundernas behov. Johan kommer att stärka vår närvaro på den nordiska marknaden och bidra positivt till vår fortsatta tillväxt på området, säger Tobias Henriksson, Head of Sales & Marketing på KNAPP Nordics.

Johan kommer att utgå från sin bostadsort Linköping och resor i hela Norden blir en viktig del i hans uppdrag.

– Jag uppskattar enormt att få möta kunderna i deras egen miljö, för att se vilka förbättringar i internlogistiken jag kan bidra med. Att få jobba nära kunderna, och tillsammans med mitt erfarna team på KNAPP hitta den optimala lösningen, är en spännande utmaning jag ser fram emot.

Fler nyheter

Företag bunkrar personal – ”labour hoarding”

Så kallad ”labour hoarding” är ett fenomen som även förekommer även på svensk arbetsmarknad enligt en ny undersökning från Unionen. Bristen på kompetens, kostnader för rekrytering och förhoppningen om en kort ekonomisk avmattning gör att företagen behåller personal inom områden där det är svårt att rekrytera kompetens, bland annat ingenjörer, IT-personal och medarbetare inom transport och lager.

Läs mer »

Logility förvärvar AI-bolaget Garvis

Logility – ett mjukvaruföretag för supply chain planning – förvärvar det belgiska logistik-start-upbolaget Garvis, som kombinerar stora språkmodeller (som ChatGPT) med AI-prognoser för efterfrågan i sin AI-lösning för prognoser ” DemandAI+”. I lösningen kombineras generativ AI med algoritmer från maskininlärning, vilket uppges ge möjlighet till en mer modern och intuitiv planering och digitaliserar samarbetet i leveranskedjan och tillgängliggör data för involverade aktörer.

Läs mer »

Johan Kagerö till Knapp Nordics

KNAPP har rekryterat Johan Kagerö som ny ansvarig säljare på affärsområdet mobile robotics. Johan har en bakgrund som både servicetekniker och säljare av autonoma mobila robotar, bland annat som globalt ansvarig för produktlinjer inom AGVer, Automated Guided Vehicles och AMRs, Automated Mobile Robots.

Läs mer »