Kristian Niklasson, vd Iptor Supply Chain Systems

Kristian Niklasson ny VD för Iptor

Mjukvarubolaget Iptor har utsett Kristian Niklasson till vd för bolagets nordiska verksamhet. Niklasson kommer närmast från befattningen som COO på Iptor. Samtidigt har Per Durlind utsetts till bolagets nordiske försäljningschef och ansvarig för Account Management och Customer Success. Durlind kommer närmast från Oracle Norden och har mångårig erfarenhet av försäljning av mjukvaror inom supply chain, planering och logistik.

Enligt Iptor är båda utnämningarna ett ett led i bolagets strävan att tillsätta regionala experter för att driva bolagets tillväxtplan. En viktig del av tillväxtplanen uppges vara att skapa ett ökat kundfokus genom en regional organisation som har en gedigen kunskap om kunderna och marknaden.

Iptor erbjuder mjukvarulösningar för distribution, supply chain management, planering och logistik. Bolagets 1 250 kunder finns i fler än 40 länder och Norden är bolagets största marknad.

Fler nyheter

Outnorth automatiserar med AutoStore

När outdoorföretaget Outnorth flyttar sitt lager från Växjö till Göteborg automatiseras samtidigt lagret med en AutoStore-lösning från Element Logic. Målet är att förbättra effektiviteten i leveransen till kunderna.

Läs mer »

PostNord Logistics Award 2021 – nominera senast den 14 februari

På grund av pandemins framfart ställdes evenemanget PostNord Logistics Award in 2020. Nu är det åter dags att dela ut Sveriges största logistikpris. Den 13 april koras Sveriges mest innovativa logistiklösning i samband med ett livesänt digitalt evenemang – nomineringar kan göras fram till den 14 februari.

Läs mer »