Lars Eilertsen

Lars Eilertsen ny Senior Business Development Manager på Swisslog

Swisslog förstärker sin nordiska försäljningsorganisation genom  rekryteringen av Lars Eilertsen till rollen som Senior Business Development Manager.

– Det ska bli oerhört spännande att tillsammans med Swisslogs kompetenta medarbetare och kunder få driva utvecklingen av av våra affärer i Norden. I spåren av pandemin ökar e-handeln mycket snabbt vilket bland annat driver på intresset för lagerautomation hos både de traditionella retailbolagen och de renodlade e-handlarna där vi nu ser en stor efterfrågan, säger Lars Eilertsen.

Lars har en civilekonomexamen från Handelshøyskolan BI med inriktning på logistik och Supply Chain Management. Närmast kommer han från rollen som Inköps- och logistikchef på Jensen & Co. Dessförinnan har Lars bland annat arbetat som Supply Chain Manager på Norwegian Logistics och Senior Advisor på mjukvarubolaget Inventory Management. 

– Jag känner till Swisslog och företagets goda rykte sedan tidigare. Att nu själv få arbeta i ett så pass offensivt och framtidsinriktat företag som Swisslog känns väldigt stimulerande.

Om Swisslog
Vi skapar framtiden inom intralogistik med robotar, datadrivna och flexibla automatiserade lösningar som ger exceptionellt värde för våra kunder. Swisslog hjälper framsynta företag att optimera lager och distributionscenter med framtidens automatiserade lösningar och mjukvara. Våra integrerade erbjudanden innehåller rådgivning, systemdesign, realisering och livslång service till kunder i fler än 50 länder. 

Fler nyheter

Stadigt växande marknad för fjärdepartslogistik

Uttrycken fjärdepartslogistik (4PL) och Lead Logistics Provider (LLP) lär ha myntats 1996 av Bob Evans, som då var konsult på Arthur Andersen (numera Accenture). Han definierade dessa båda uttryck som benämningar på en integratör som med resurser, kapacitet och sin egen och andra organisationers teknik designar, bygger och opererar omfattande lösningar i försörjningskedjan.

Läs mer »

Jula investerar i en AutoStore-lösning

Butikskedjan Jula växer snabbt både med fler fysiska butiker och en snabbt ökande e-handel. Med målet att både komprimera sin lagerhållning och samtidigt öka effektiviteten i plocket i centrallagret i Skara har Jula fattat beslut om att investera i en Autostore-lösning från Element Logic.

Läs mer »

Trafikanalys: Elektrifierade lastbilar ökar kraftigt kommande år

Statistikmyndigheten Trafikanalys uppger i en ny rapport att antalet nyregistrerade fordon kommer fortsatt att ligga på låga nivåer under 2024, men öka igen under 2025-2027 i takt med ett förbättrat konjunkturläge. En annan slutsats är att elektrifieringen av lastbilar fortsätter i snabb takt där även tunga eldrivna lastbilar köps i allt högre grad.

Läs mer »