Logistik & Transport 2020 ställs in

I ett kortfattat meddelande konstaterar Svenska Mässans team bakom Logistik & Transport att coronaviruset har fåtts pass stora konsekvenser att årets Logistik & Transportmässa och konferens ställs in. Förhoppningen var in i det sista att kunna genomföra Logistik & Transport 2020 som planerat, men till sist fattades alltså beslutet att ställa in. Nu är i stället siktet inställt på att arrangera mässan och konferensen den 9.10 november 2021 i Göteborg.

Fler nyheter

Priveq blir majoritetsägare i Industri-Matematik

Priveq Investment är ny majoritetsägare i Industri-Matematik International AB, IMI, en ledande leverantör av affärskritisk mjukvara inom logistik. IMI:s mjukvarulösningar – IMI WMS och IMI AOM – utgör centrala funktioner för att automatisera och effektivisera logistikprocesser och inriktar sig på de kunder som hanterar de största och mest komplexa distributionsnätverken.

Läs mer »

Halv miljard till Budbee – ska accelerera sin expansion

Start-up-bolaget Budbee – en last-mile-leverantör med fokus på hållbarhet och logtech – meddelar i ett pressmeddelande att att bolaget har tagit in ytterligare 525 miljoner kronor i en investeringsrunda ledd av AMF. Bolaget värderas i den aktuella finansieringsrundan till 2,7 miljarder kronor.

Läs mer »