Logistik & Transport 2020 ställs in

I ett kortfattat meddelande konstaterar Svenska Mässans team bakom Logistik & Transport att coronaviruset har fåtts pass stora konsekvenser att årets Logistik & Transportmässa och konferens ställs in. Förhoppningen var in i det sista att kunna genomföra Logistik & Transport 2020 som planerat, men till sist fattades alltså beslutet att ställa in. Nu är i stället siktet inställt på att arrangera mässan och konferensen den 9.10 november 2021 i Göteborg.

Fler nyheter

MA-SYSTEM prisas igen för e-learning

Lundabolaget MA-system Utbildning har, i samarbete med engelska RTITB vunnit ännu ett internationellt pris för bolagets e-lärande för truckförare – eTruck. Denna gång Talent in Logistics Awards i kategorin Innovative Training Programme.

Läs mer »

DHL tar båten för leveranser i London

DHL Express har lanserat Londons första flodbåt för paketleveranser, för att minska trängsel och erbjuda ett ytterligare sätt att transportera försändelser genom Storbritanniens huvudstad. Tjänsten har införts som en del av DHL:s löfte att använda en blandning av transportfordon för att öka tillgången till stadsområden samt är ett viktigt steg mot att utforska användandet av Themsen för transport av mindre försändelser.

Läs mer »