L’Oreal väljer PipeChain Collaborative Supply Chain & replenishment

PipeChain, en molnbaserad Multi-Enterprise Network-mjukvara och programvara för Collaborative Planning & Replenishment för globala leveranskedjor, berättar i ett pressmeddelande att L’Oreal S.A. har implementerat PipeChains Collaborative Supply Chain-mjukvara.

PipeChains SaaS-baserade supply chain-mjukvara stöder L’Oreals logistiska samarbetsprocesser med leverantörer vilket förenklar både L’Oreals och flera hundra av bolagets leverantörers verksamhet. L’Oreal är en världsledande tillverkare av kosmetika, med verksamhet i 150 olika länder. Företagets strategi fokuserar på att vara strategiskt koncentrerade, men operativt decentraliserade. Det innebär att produkter utvecklas och produceras nära kundmarknaderna. Mjukvaran PipeChain passar in i denna strategi, eftersom det är ett verktyg som hanterar strategiskt definierade processer för decentraliserade verksamheter. PipeChains mycket konfigurerbara och innovativa mjukvara för global Collaborative Planning & Replenishment hjälper företag som L’Oreal att öka sina marginaler, förbättra sina servicenivåer och förenkla operativa leverantörsprocesser, avslutar bolaget.

Fler nyheter

PEQ blir huvudägare i Inquire

Private Equity-bolaget PEQ blir huvudägare i 4PL-bolaget InQuire. Med PEQ som ägare får InQuire möjlighet att utveckla sin modell för hållbar transportlogistik uppger företagen i ett pressmeddelande.

Läs mer »