Johan Jemdahl, Greencarrier

Lyssna på Johan Jemdahl – senaste avsnittet av Supply Chain Executive

Lyssna till senaste avsnittet av Supply Chain Executive där Greencarriers Johan Jemdahl samtalar med Stefan Karlöf om karriär, ledarskap, supply chain management och logistik. Avsnittet sponsras av Logistics & Automation, Kistamässan 30 september – 1 oktober. https://soundcloud.com/sceffect/johanjemdahl

Fler nyheter

DHL Supply Chain satsar på plattform med AI-driven robotteknik

DHL Supply Chain har i dagarna lanserat en plug & play-plattform med AI-driven robotteknik, i samarbete med Microsoft och Blue Yonder. Robotplattformen uppges förkorta integrerings- och programmeringstiden för nya automationsenheter i lageranläggningar. Lösningen, som bygger på Microsoft Azure IoT och molnplattformstjänster, ger även fler möjligheter att välja robotsystem som ska täcka olika typer av behov.

Läs mer »

PostNord testar paketboxar i Stockholm

Efter sommaren kommer PostNord erbjuda leverans till paketboxar för att möta den växande e-handeln och efterfrågan hos svenska konsumenter. Inledningsvis kommer 100 paketboxar placeras på konsumentnära platser runt om Stockholm. Målet är att efter en första pilottest ytterligare utöka leveransmetoden till fler platser i landet.

Läs mer »