Mathias Krümmel ny vd på PostNord Sverige

Mathias Krümmel blir ny vd i PostNord Sverige AB. Han tar över rollen från PostNords koncernchef Annemarie Gardshol, som har haft rollen som Sverigechef sedan 2018. Mathias Krümmel har arbetat i koncernen i tjugo år, bland annat som chef för affärsområdet Solutions och som försäljningsdirektör under 2014-2017. Närmast kommer Mathias från rollen som vVD och chef för produktion i PostNord Sverige AB. Mathias kommer att ingå i koncernledningen där han rapporterar till Annemarie Gardshol.

– Det är med stor ödmjukhet, men också med stor nyfikenhet, jag ser fram emot min nya roll som vd för PostNord Sverige. Vi är på en spännande transformationsresa och jag ser fram emot att göra denna resa tillsammans med PostNord Sveriges alla medarbetare och kunder. Det är en ära och ett stort ansvar att få leda vår satsning med att göra vardagen enklare för alla som bor och verkar i Sverige, säger Mathias Krümmel i en kommentar.

Fler nyheter

”Vi ska vara den digitala ledaren i branschen”

I januari 2020 tillträdde Lars Gezelius befattningen som Chief Digital Officer på anrika Ahlsell. Bolaget startade redan 1877 och är idag Nordens största leverantör av produkter och relaterade tjänster inom bland annat vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, och en hel del annat. Företaget är sedan decennier omtalat för sin effektiva logistik ­– en logistik som handlar allt mer om att hantera en växande e-handel och utveckla digitala och automatiserade lösningar.

Läs mer »