Mattias Norin ny vd i Sonat

Mattias Norin blir ny vd för Sonat AB, pionjären inom outsourcing av logistik och kundservice i Sverige. Mattias har en gedigen erfarenhet både som konsult och ledare inom supply chain management.

2018 återkom Mattias Norin till Sonat efter två år som chef för affärsområdet Consumer & Retail på Technia, en leverantör av lösningar och tjänster inom Product Lifecycle Management (PLM). Mattias har haft rollen som vd för det helägda dotterbolaget Sonat Consulting AB men tar nu klivet till att ta ansvar för hela Sonat AB.

– Sonat befinner sig i ett spännande skede där vi skapat en plattform för tillväxt och ser en ökad efterfrågan på våra tjänster inom såväl retail som industri. Min målsättning är att, tillsammans med våra fantastiska medarbetare, realisera den potential som finns i bolaget och under de närmaste åren utveckla Sonat till nästa nivå, säger Mattias Norin.

Fler nyheter

DHL Supply Chain satsar på plattform med AI-driven robotteknik

DHL Supply Chain har i dagarna lanserat en plug & play-plattform med AI-driven robotteknik, i samarbete med Microsoft och Blue Yonder. Robotplattformen uppges förkorta integrerings- och programmeringstiden för nya automationsenheter i lageranläggningar. Lösningen, som bygger på Microsoft Azure IoT och molnplattformstjänster, ger även fler möjligheter att välja robotsystem som ska täcka olika typer av behov.

Läs mer »

PostNord testar paketboxar i Stockholm

Efter sommaren kommer PostNord erbjuda leverans till paketboxar för att möta den växande e-handeln och efterfrågan hos svenska konsumenter. Inledningsvis kommer 100 paketboxar placeras på konsumentnära platser runt om Stockholm. Målet är att efter en första pilottest ytterligare utöka leveransmetoden till fler platser i landet.

Läs mer »