Karin Storvik, SvP Orkla Group Procurement

Orkla väljer Unifaun för TMS

Norska industrikonglemeratet Orkla väljer Unifaun som TMS-partner. Parterna har ingått ett avtal där Unifauns TMS används för att skapa visibilitet i och kontroll över Orklas samtliga transportflöden. Implementeringen av Unifaun TMS inleds under kvartal 2 2019.

– Vi valde Unifauns TMS systemet har förmåga att hantera stora, komplexa organisationer med många processflöden och affärsbehov. Orkla är verksamt i en snabbrörlig bransch där time-to-market är en realitet varje dag, därför var det viktigt för oss att ha en partner som ger oss en flexibel och skalbar lösning, eftersom den ska implementeras på alla våra bolag och sitter, säger Karin Storvik, Senior Vice Presodent Orkla Group Procurement.

– Under åren har vi arbetat med ett flertal av Orklas siter och med deras hjälp kunnat visa hur pass kraftfullt Unifauns Transport Management System är. Att Orkla Group nu implementerar vårt TMS i konkurrens med många andra system är definitivt ett ytterligare erkännande av hur framgångsrik vårt arbetssätt har varit och den lösning som vi erbjuder, säger John Ramando, försäljningschef TMS, Unifaun.


Fler nyheter

Orio Logistics får toppbetyg av sina kunder

Under våren genomförde tredjepartslogistikern Orio Logistics sin första kundenkät sedan starten 2016. Enkäten genomfördes som en webbenkät som distribuerades till ca 150 befattningshavare hos samtliga Orio Logistics logistikkunder. Det generella betyget på Orio Logistics som leverantör blev 4,3 på en femgradig skala.

Läs mer »

Unifaun förvärvar Transsmart

Svenska snabbväxande TMS-bolaget Unifaun har förvärvat holländska Transsmart Holding B.V., en framstående aktör inom området molnbaserade TMS-lösningar i Benelux och Tyskland.

Läs mer »

Pågen satsar på ruttplanering

”Vi ser ett allt större behov att oftare omplanera och räknar med att skapa mer tid hos kunderna, vilket är viktigt då våra medarbetare sköter merförsäljningen ute i butikerna”, säger Christer Lindgren, försäljningschef på Pågen AB.

Läs mer »