Predrag Djukanovic ny Sales Manager på Swisslog

Predrag Djukanovic förstärker Swisslogs nordiska försäljningsorganisation som Sales Manager och tillför en lång erfarenhet och kunskap från intralogistik- och automationsbranscherna. 

Närmast kommer Predrag från Dematic där han arbetat i närmare två år, och dessförinnan arbetade han under närmare 14 år på Knapp i olika säljande och ledande roller. Att nu börja på Swisslog ser han mycket fram emot.

– Sedan länge har jag känt till Swisslog mycket väl. Företaget har ett väldigt gott rykte på marknaden, gör bra ifrån sig i sina projekt och tar ansvar för att leverera verkligt hög kvalitet. Därför kändes det hedrande när jag fick frågan om att anta rollen som Sales Manager på Swisslog Norden, säger Predrag Djukanovic.

På Swisslog kommer Predrag i första hand arbeta i Sverige och Danmark, vilket bland annat beror på att han bor i Öresundsregionen. Hans väg in i logistikautomation började med en praktikplats på ett företag som sålde förpackningsmaskiner, vilket så småningom ledde honom vidare till logistik- och automationbranschen. 

– Automation och intralogistik är en enormt spännande bransch som just nu utvecklas snabbt. Projekten är ofta varierade och ingen utmaning liknar en annan. Jag tycker mycket om att i teamsamarbete med kunder och medarbetare knåda frama de bästa möjliga lösningarna.

På fritiden tillbringar Predrag helst tid med sin fru och deras två tonårsbarn. Han gillar att resa och tar gärna sin enduromotorcyckel och åker ut på skogsvägar.


Swisslog levererar datadrivna och robotiserade lösningar för din logistikautomation tillsammans med tillförlitliga, modulära servicekoncept. Vi samarbetar med framtidsorienterade företag och är fast beslutna att sätta nya standarder inom lagerautomation för att tillhandahålla framtidssäkra produkter och lösningar. 

Fler nyheter

Stadigt växande marknad för fjärdepartslogistik

Uttrycken fjärdepartslogistik (4PL) och Lead Logistics Provider (LLP) lär ha myntats 1996 av Bob Evans, som då var konsult på Arthur Andersen (numera Accenture). Han definierade dessa båda uttryck som benämningar på en integratör som med resurser, kapacitet och sin egen och andra organisationers teknik designar, bygger och opererar omfattande lösningar i försörjningskedjan.

Läs mer »

Jula investerar i en AutoStore-lösning

Butikskedjan Jula växer snabbt både med fler fysiska butiker och en snabbt ökande e-handel. Med målet att både komprimera sin lagerhållning och samtidigt öka effektiviteten i plocket i centrallagret i Skara har Jula fattat beslut om att investera i en Autostore-lösning från Element Logic.

Läs mer »

Trafikanalys: Elektrifierade lastbilar ökar kraftigt kommande år

Statistikmyndigheten Trafikanalys uppger i en ny rapport att antalet nyregistrerade fordon kommer fortsatt att ligga på låga nivåer under 2024, men öka igen under 2025-2027 i takt med ett förbättrat konjunkturläge. En annan slutsats är att elektrifieringen av lastbilar fortsätter i snabb takt där även tunga eldrivna lastbilar köps i allt högre grad.

Läs mer »