Primo väljer Unifaun TMS

Danska Primo – en ledande global tillverkare av extruderade profiler i plast, gummi och kompositmaterial – har valt Unifaun TMS som globalt verktyg för sin Transport Management. Primo har sitt huvudkontor i Köpenhamn och 13 produktionsenheter i 8 länder, bland annat i Ryssland och Kina. Kunderna återfinns bland annat i energibranschen, offshoreindustrin, medicinteknik, transportbranschen och tillverkningsindustrin.

– Vi valde Unifaun TMS på grund av Unifauns aktiva attityd, befintliga ekosystem av transportörer, erfarenhet av att integrera med IFS och systemets inbyggda analysverktyg, Qlik Sense, säger Marika Solgård-Olli, ERP Manager på Primo.

Fler nyheter

E-handeln rusar – ökade 32 procent på en månad

Enligt årets första E-barometer (PostNord i samarbete med Svensk Digital Handel och HUI Research) ökade e-handeln med konsumenter med 32 % från februari till mars och för hela kvartalet växte e-handeln med konsumenter med 16 %. Största produktkategorierna blev för första gången i barometerns historia skönhet, hälsa – inklusive apoteksvaror – följt av kläder och skor. Starkast tillväxt under hela kvartalet hade apoteksvaror som ökade med 37 % följt av dagligvaror som ökade med 27 %.

Läs mer »