Primo väljer Unifaun TMS

Danska Primo – en ledande global tillverkare av extruderade profiler i plast, gummi och kompositmaterial – har valt Unifaun TMS som globalt verktyg för sin Transport Management. Primo har sitt huvudkontor i Köpenhamn och 13 produktionsenheter i 8 länder, bland annat i Ryssland och Kina. Kunderna återfinns bland annat i energibranschen, offshoreindustrin, medicinteknik, transportbranschen och tillverkningsindustrin.

– Vi valde Unifaun TMS på grund av Unifauns aktiva attityd, befintliga ekosystem av transportörer, erfarenhet av att integrera med IFS och systemets inbyggda analysverktyg, Qlik Sense, säger Marika Solgård-Olli, ERP Manager på Primo.

Fler nyheter

Outnorth automatiserar med AutoStore

När outdoorföretaget Outnorth flyttar sitt lager från Växjö till Göteborg automatiseras samtidigt lagret med en AutoStore-lösning från Element Logic. Målet är att förbättra effektiviteten i leveransen till kunderna.

Läs mer »

PostNord Logistics Award 2021 – nominera senast den 14 februari

På grund av pandemins framfart ställdes evenemanget PostNord Logistics Award in 2020. Nu är det åter dags att dela ut Sveriges största logistikpris. Den 13 april koras Sveriges mest innovativa logistiklösning i samband med ett livesänt digitalt evenemang – nomineringar kan göras fram till den 14 februari.

Läs mer »