Thomas Klyvo ny director EMEA North på Blue Yonder – rekryteras från SAP

Thomas Klyvo har utsetts till Director EMEA North på Blue Yonder. Thomas har en lång karriär inom Supply Chain Management och logistik. Närmast kommer han från en liknande befattning på SAP, där han arbetat i fyra år och han var dessförinnan partner på konsultföretaget Implement Consulting Group under åtta år.

– Jag har länge följt Blue Yonder som är en ledande aktör för mjukvarulösningar för supply chain. Behovet av att snabbare och flexiblare kunna möta nya villkor är grunden för det ökade intresset för machine learning (ML) och AI i supply chain, ett område där Blue Yonder har tagit på sig ledartröjan. Jag ser mycket fram emot min nya roll och att få arbeta med alla våra fantastiska kunders digitala transformationsresa och med Blue Yonders vassa nordiska team, säger Thomas Klyvo.

Fler nyheter

Priveq blir majoritetsägare i Industri-Matematik

Priveq Investment är ny majoritetsägare i Industri-Matematik International AB, IMI, en ledande leverantör av affärskritisk mjukvara inom logistik. IMI:s mjukvarulösningar – IMI WMS och IMI AOM – utgör centrala funktioner för att automatisera och effektivisera logistikprocesser och inriktar sig på de kunder som hanterar de största och mest komplexa distributionsnätverken.

Läs mer »

Halv miljard till Budbee – ska accelerera sin expansion

Start-up-bolaget Budbee – en last-mile-leverantör med fokus på hållbarhet och logtech – meddelar i ett pressmeddelande att att bolaget har tagit in ytterligare 525 miljoner kronor i en investeringsrunda ledd av AMF. Bolaget värderas i den aktuella finansieringsrundan till 2,7 miljarder kronor.

Läs mer »