Tyringe konsult förvärvar Bestin PSS

EDI-specialisten Tyringe Konsult AB förvärvar företaget Bestin PSS AB som erbjuder en molnplattform för processautomation. Företagen uppges komplettera varandra produkt- och kompetensmässigt, vilket stärker det gemensamma erbjudandet inom Business Process Automation.

– Med förvärvet av Bestin kan vi erbjuda våra kunder nya och kompletterande digitala lösningar som kommer förbättra deras effektivitet och konkurrenskraft. Vi blir en starkare leverantör till vår målgrupp av medelstora och stora företag med komplexa varuflöden. Med vårt gemensamma erbjudande i form av produkt och kompetens stödjer vi kundernas verksamhetsprocesser, kunderna får ett ”digitalt flyt” och vi är rätt positionerade för dagens och framtidens behov, säger Fredrik Winbladh, VD Tyringe.

Tyringe Konsult levererar sedan 1978 digitala lösningar inom EDI, tull och transportadministration till medelstora och stora företag med komplexa varuflöden. Tyringe tillhandahåller idag digitala lösningar främst inom EDI, Electronic Data Interchange, för att huvudsakligen förenkla verksamheters utbyte av information och affärsdokument mellan olika system.

Fler nyheter

Descartes förvärvar tull- och RFID-expert

Descartes Systems Group, med flera kontor i Norden, förvärvar Aerospace Software Developments (ASD) – ett programvaruföretag inom tull för logistikleverantörer samt RFID-lösningar för flyglogistik. Den nya tekniken uppges komma att stötta Descartes befintliga nordiska kunder som använder Descartes Global Logistics Network (GLN).

Läs mer »

PMI steg till 51,4 – fortsatt uppåt i industrin

PMI-total (Inköpschefsindex) noterades i april till 51,4 från 50,4 i mars och är därmed den andra månaden i rad som indexet är i tillväxtzonen (över 50-nivån). Orderingången fortsätter att förbättras och blev i april den högsta på över två år.

Läs mer »