Descartes växer snabbt i Norden

Descartes växer starkt med fler kunder och medarbetare. Ett tiotal nya medarbetare har rekryterats under det senaste året till företagets kontor i Malmö, Göteborg och Tønsberg. Under 2020 räknar bolaget med att ytterligare medarbetare kommer att rekryteras. Med en större organisation är Descartes rustade för en fortsatt god efterfrågan på lösningar för ruttplanering, transportoptimering och tullhantering.

– Vi är i en framtidsbransch där tekniken kommer att spela en allt större roll, framförallt vad gäller förbättrad teknik som ger hållbara, lönsamma och effektivare transporter. Den efterfrågan som finns på våra produkter kräver att vi stärker upp vår organisation och jag är övertygad om att våra nya medarbetare kommer bidra till att vår tillväxtresa fortsätter under kommande år, säger Lars Persson, försäljningschef för Norden på Descartes. 

En av de nyanställda är Anna Ekvall som i början av november tillträdde som ny HR-chef för den nordiska verksamheten.

– Vi ser hur behovet på våra lösningar ökar för varje dag som går och att branschens efterfrågan på högkvalitativa mjukvarulösningar växer. Dessutom konkurrerar vi hela tiden med andra IT-tunga företag om morgondagens stjärnor, så det är givetvis glädjande att vi nu fått in nya medarbetare i organisationen och att vi dessutom har en ambition att bli ännu fler framöver, säger Anna Ekvall. 

Fler nyheter

Positivt trendbrott i e-handeln

I dagarna släppte Svensk Handel den senaste upplagan av Svensk e-handelsindikator (mars 2024). Rapporten visar att den svenska e-handeln växer under årets första kvartal, vilket inte har hänt de senaste två åren.

Läs mer »