Evanoff Group väljer PostNord TPL

PostNord TPL (tredjepartslogistik) och Evanoff Group inleder ett samarbete för logistik i dagligvaruhandeln. Vid sitt lager i Jordbro kommer PostNord TPL att hantera logistiken för Paolos, ett av varumärkena i Evanoff Groups portfölj. I Paolos sortimentet ingår produkter som till exempel olivolja, pasta, pesto, tomatsås och inlagda grönsaker.

– Vi ser fram emot att tillsammans med Evanoff Group skapa en kostnadseffektiv och hållbar logistiklösning, säger Pierre Nilsson, Regionchef Stockholm, PostNord TPL

– Efter en samlad bedömning, där bland annat affärsvillkor, bemötande och geografiskt läge var viktiga aspekter, föll valet på PostNord TPL som vår nya logistikpartner, säger Dani Evanoff, VD, Evanoff Group.

Inledningsvis omfattar uppdraget lagerhållning, plock, pack samt distribution till grossister och livsmedelsbutiker. Ambitionen är att successivt utöka samarbetet inom flera områden, som till exempel inleveranstransporter.

Fler nyheter

Positivt trendbrott i e-handeln

I dagarna släppte Svensk Handel den senaste upplagan av Svensk e-handelsindikator (mars 2024). Rapporten visar att den svenska e-handeln växer under årets första kvartal, vilket inte har hänt de senaste två åren.

Läs mer »

DHL Express rankas högt som arbetsplats

DHL Express uppger i ett pressmeddelande att företaget återigen har rankats högt i Great Place to Works (GPTWs) årliga rankning av certifierade företag, vilket är ett erkännande av en attraktiv arbetsplats där medarbetarna trivs och känner sig engagerade.

Läs mer »