Sofie Dagnelid, Head of Cluster Logistics & Automation på Easyfairs

Logistics & Automation satsar på återkomst 2023

Mässan och konferensen Logistics & Automation som arrangeras av Easyfairs har nu aviserat sin återkomst. Den 4-5 oktober nästa år återuppstår mässan i Kista, Stockholm. Arrangören utlovar att den senaste tekniken inom in­tralogisk och effektiva logistiklösningar kommer att presenteras och att mässan ger möjligheter att träffa kunder och stärka banden till befintliga kontakter.

– Under mina 11 år på Easyfairs har jag nästan arbetat med hela vår portfölj av mässor vilket ger ett fantastiskt perspektiv. Logistics & Automation är en del av vårt globala varumärke och mässan finns representerad ute i Europa. Det ger oss ett nätverk som är oslagbart. Sedan är frågorna som diskuteras i branschen väldigt spännande, säger Sofie Dagnelid, som är Head of Cluster för Logistics & Automation och spindeln i nätet som leder och håller ihop resten av teamet. 

Fler nyheter

Descartes förvärvar tull- och RFID-expert

Descartes Systems Group, med flera kontor i Norden, förvärvar Aerospace Software Developments (ASD) – ett programvaruföretag inom tull för logistikleverantörer samt RFID-lösningar för flyglogistik. Den nya tekniken uppges komma att stötta Descartes befintliga nordiska kunder som använder Descartes Global Logistics Network (GLN).

Läs mer »

PMI steg till 51,4 – fortsatt uppåt i industrin

PMI-total (Inköpschefsindex) noterades i april till 51,4 från 50,4 i mars och är därmed den andra månaden i rad som indexet är i tillväxtzonen (över 50-nivån). Orderingången fortsätter att förbättras och blev i april den högsta på över två år.

Läs mer »