Sandra Lundegaard, COO och vVD på IMI Supply Chain Solutions och Martin Rydén, Head of Hybrid Cloud & Partners på Shibuya berättar om företagens strategiska partnerskap.

IMI Supply Chain Solutions och Shibuya i strategiskt partnerskap

IMI Supply Chain Solutions, som är specialiserade på mjukvarulösningar inom supply chain och logistik, har tillsammans med Shibuya ingått ett strategiskt samarbete kring driften av IMI Supply Chain Solutions svit av mjukvarulösningar.

Samarbetet innebär att IMI Supply Chain Solutions börjar leverera sina logistiklösningar i molnet och samtidigt ökar stabiliteten och säkerheten i sin leverans. Alltsammans började för ungefär ett år sedan när IMI Supply Chain Solutions påbörjade en omsorgsfull sökprocess efter en partner för drift av sina supply chain-mjukvaror. Av legala- och säkerhetsmässiga skäl var det viktigt att partnern var svensk och lagom stor – varken för liten eller för stor. Dessutom var det viktigt att hitta en partner som delade IMIs värderingar och företagskultur.

Valet föll slutligen på Shibuya, ett företag i Pulsen-koncernen, som är en så kallad hybrid-IT leverantör som erbjuder infrastrukturtjänster för en stabil och säker IT-drift – oavsett om det är lokalt i bolagets egna datahallar i Sverige, i privata moln eller i publika lösningar.

SCE har intervjuat Sandra Lundegaard, COO och vVD på  IMI Supply Chain Solutions och Martin Rydén, Head of Hybrid Cloud & Partners på Shibuya om företagens strategiska samarbete.

Fler nyheter

Consafe Logistics lanserar ny logotyp

WMS-leverantören Consafe Logistics har efter 21 år valt att uppdatera sin företagslogotyp. Förändringen ska symbolisera företagets utveckling och ambition att ligga i framkant inom supply chain.

Läs mer »