Sofie Dagnelid, Head of Cluster Logistics & Automation på Easyfairs

Logistics & Automation satsar på återkomst 2023

Mässan och konferensen Logistics & Automation som arrangeras av Easyfairs har nu aviserat sin återkomst. Den 4-5 oktober nästa år återuppstår mässan i Kista, Stockholm. Arrangören utlovar att den senaste tekniken inom in­tralogisk och effektiva logistiklösningar kommer att presenteras och att mässan ger möjligheter att träffa kunder och stärka banden till befintliga kontakter.

– Under mina 11 år på Easyfairs har jag nästan arbetat med hela vår portfölj av mässor vilket ger ett fantastiskt perspektiv. Logistics & Automation är en del av vårt globala varumärke och mässan finns representerad ute i Europa. Det ger oss ett nätverk som är oslagbart. Sedan är frågorna som diskuteras i branschen väldigt spännande, säger Sofie Dagnelid, som är Head of Cluster för Logistics & Automation och spindeln i nätet som leder och håller ihop resten av teamet. 

Fler nyheter

PipeChain förvärvar Tyringe

PipeChain uppger i ett pressmeddelande att bolaget förvärvar det svenska mjukvaruföretaget Tyringekonsult, som utvecklar molnbaserade lösningar för digitaliserad tullhantering, transportbokning och leveransplan/order-till-faktura-process.

Läs mer »

Snabbväxaren IMI förvärvar Agrippa Solutions

IMI (Industri-Matematik International AB), har utökat sitt erbjudande genom förvärvet av Agrippa Solutions. Agrippa erbjuder mobila lösningar inom avvikelsehantering och kontinuerligt förbättringsarbete för logistikintensiva bolag. Med en kombinerad expertis inom supply chain management är ambitionen att skapa mervärde för befintliga såväl som nya kunder.

Läs mer »