Mari Låtun Stebekk ny Sales Manager, Integrated Solutions, Swisslog

Swisslog förstärker ytterligare sin nordiska försäljningsorganisation med rekryteringen av Mari Låtun Stebekk till rollen som Sales Manager Integrated Solutions i Norge. 

– Just nu lär jag mig vår organisation och alla våra produkter och lösningar. Swisslog har verkligen en helt unik produktportfölj. Med lösningar som spänner över allt från conveyorsystem till större integrerade automationsinstallationer som t ex innehåller Tornado miniload-kranar, Vectura pallkranar och mängder av olika kombinationslösningar där vi integrerar de bästa lösningarna på marknaden, säger Mari. 

Hon berättar att hon är positivt överraskad av bredden och djupet i Swisslogs utbud. Mari understryker även vikten av att ha ett varuförsörjningsperspektiv, där huvudfokus läggs på att förbättra kundernas totala lönsamhet, inte enbart på kostnadsbesparingar i lagret. 

– Målsättningen är att hjälpa kunderna att öka sin konkurrenskraft, inte enbart leverera lösningar som ger en mer kostnadseffektiv lagerdrift. För att lyckas måste vi ta ett supply chain perspektiv där vi bidrar till värdeskapande i form av snabbare och mer precisa leveranser till kundens kund och inte minst en enkel och effektiv returhantering, något som just nu är en särskilt stor utmaning för e-handeln.

Mari Låtun Stebekk har en examen i Logistics, Materials and Supply Chain Management från Norwegian Business School. Hon har stor erfarenhet av att arbeta med logistikoptimering och har ledarerfarenhet från olika roller inom inköp, försäljning, marknad och analys. Närmast kommer Mari från rollen som inköpschef på Hydroscand Norge där hon och hennes team ansvarade för det strategiska och operativa inköpsarbetet. Dessförinnan arbetade Mari under sju år i olika roller på konsultföretaget Norwegian Logistics AS.

– Det är ett privilegium att få jobba tillsammans med så många duktiga medarbetare i ett spännande bolag och på en snabbväxande marknad. Det är mycket att sätta sig in i och jag känner mig enormt laddad inför uppgiften. Nu ska vi bli den självklara marknadsledaren på den norska marknaden!

Fler nyheter

Hatstore investerar i robotlager

Snabbväxande Hatstore – en butik för kepsar och mössor på nätet – investerar i en AutoStore som levereras av Element Logic. Lagerlösningen ger Hatstore en mycket mer yteffektiv lagerlösning jämfört med ett manuellt lager. Investeringen ger även bolaget möjlighet att fortsätta växa utan att behöva flytta till nya lokaler.

Läs mer »

Click&Collect med aktivt bemötande ökar kundnöjdhet och försäljning

Click & Collect – dvs. att beställa på nätet och hämta varan i butik – har blivit en vanligare leveransmetod inom e-handeln. En ny studie av företaget CX First på uppdrag av PostNord visar att de konsumenter som hämtar sitt paket i butik blir mer nöjda och ofta köper något mer, om de får ett proaktivt bemötande av butikspersonalen. Att vänta länge på sin vara sänker däremot konsumentens upplevelse.

Läs mer »

The Future of Warehousing

Supply Chain Effects Stefan Karlöf intervjuar tre erfarna experter från Zebra Technologies på temat Framtidens lager- och materialhantering (The Future of Warehousing).

Läs mer »