Mari Låtun Stebekk ny Sales Manager, Integrated Solutions, Swisslog

Swisslog förstärker ytterligare sin nordiska försäljningsorganisation med rekryteringen av Mari Låtun Stebekk till rollen som Sales Manager Integrated Solutions i Norge. 

– Just nu lär jag mig vår organisation och alla våra produkter och lösningar. Swisslog har verkligen en helt unik produktportfölj. Med lösningar som spänner över allt från conveyorsystem till större integrerade automationsinstallationer som t ex innehåller Tornado miniload-kranar, Vectura pallkranar och mängder av olika kombinationslösningar där vi integrerar de bästa lösningarna på marknaden, säger Mari. 

Hon berättar att hon är positivt överraskad av bredden och djupet i Swisslogs utbud. Mari understryker även vikten av att ha ett varuförsörjningsperspektiv, där huvudfokus läggs på att förbättra kundernas totala lönsamhet, inte enbart på kostnadsbesparingar i lagret. 

– Målsättningen är att hjälpa kunderna att öka sin konkurrenskraft, inte enbart leverera lösningar som ger en mer kostnadseffektiv lagerdrift. För att lyckas måste vi ta ett supply chain perspektiv där vi bidrar till värdeskapande i form av snabbare och mer precisa leveranser till kundens kund och inte minst en enkel och effektiv returhantering, något som just nu är en särskilt stor utmaning för e-handeln.

Mari Låtun Stebekk har en examen i Logistics, Materials and Supply Chain Management från Norwegian Business School. Hon har stor erfarenhet av att arbeta med logistikoptimering och har ledarerfarenhet från olika roller inom inköp, försäljning, marknad och analys. Närmast kommer Mari från rollen som inköpschef på Hydroscand Norge där hon och hennes team ansvarade för det strategiska och operativa inköpsarbetet. Dessförinnan arbetade Mari under sju år i olika roller på konsultföretaget Norwegian Logistics AS.

– Det är ett privilegium att få jobba tillsammans med så många duktiga medarbetare i ett spännande bolag och på en snabbväxande marknad. Det är mycket att sätta sig in i och jag känner mig enormt laddad inför uppgiften. Nu ska vi bli den självklara marknadsledaren på den norska marknaden!

Fler nyheter

Outnorth automatiserar med AutoStore

När outdoorföretaget Outnorth flyttar sitt lager från Växjö till Göteborg automatiseras samtidigt lagret med en AutoStore-lösning från Element Logic. Målet är att förbättra effektiviteten i leveransen till kunderna.

Läs mer »

PostNord Logistics Award 2021 – nominera senast den 14 februari

På grund av pandemins framfart ställdes evenemanget PostNord Logistics Award in 2020. Nu är det åter dags att dela ut Sveriges största logistikpris. Den 13 april koras Sveriges mest innovativa logistiklösning i samband med ett livesänt digitalt evenemang – nomineringar kan göras fram till den 14 februari.

Läs mer »