Anders Bartholin, Partner på Langebæk.

Optilogic och Langebæk i strategiskt samarbete

Langebaek och Optilogic etablerat ett strategiskt partnerskap med ambitionen att leverera ett ökat värde till nordiska kunder genom ett erbjuda en kombination av Optilogics teknologilösningar och Langebaeks expertis inom Supply Chain Design.

Som en del av det strategiska partnerskapet kommer Langebaek använda Cosmic Frog som Supply Chain Design-teknologi och leverera professionella tjänster på uppdrag av Optilogic. Samarbetet innebär marknaden erbjuds en kombination av Optilogics supply chain design-teknologi och Langebaeks expertis inom områden som nätverksoptimering, kapacitetsplanering och lagerstrategi.

– Vi är glada över att ingå detta strategiska partnerskap med Langebaek. I partnerskap med Langebaek kan vi utöka vår närvaro i Europa, säger Max Mascarenhas, Global Strategic Relationships på Optilogic.

– Partnerskapet kommer hjälpa oss att ge våra kunder möjlighet att effektivisera processer, förbättra analysen av försörjningskedjor och fatta bättre affärsbeslut. Vi har arbetat med Supply Design i många år, och vi är mycket glada över att fortsätta resan med Optilogic. Vi ser partnerskapet som en viktig tillgång för vårt erbjudande på den nordiska marknaden, säger Anders Bartholin, Partner på Langebæk.

Optilogic grundades 2018 och erbjuder mjukvara för supply chain design. Företaget är verksamt globalt och har kontor över hela USA, Kanada och Storbritannien.

Langebæk är ett ledande skandinaviskt konsultföretag inom områdena supply chain management, logistikoptimering och lagerhållning som erbjuder rådgivning på strategisk och operativ nivå baserat på fakta, analyser och beprövade processer.

Fler nyheter

Once upon a time – Part 2

”Det var en gång en kundvision i supply chain-världen som blev verklighet. Än idag undrar man hur detta kunde ske, eftersom all teknik funnits på plats länge, men ack så svårt det varit för supply chain-världen att lyckas. Men så en dag hittade den danska industrikoncernen LINAK nyckeln till supply chain-visionens förverkligande.” Så inleds Hans Berggrens och Daniel Larsons senaste krönika i SCE. Läs den här!

Läs mer »