SCE600SEC. Träffa Ronald Poort, CCO DSV Solutions

I början av 2022 beslutade DSV Solutions om att investera i 20 AutoStore-anläggningar från Element Logic. Bakgrunden är en ökande brist på lagerpersonal och en ambition att erbjuda kunderna flexibla och kostnadseffektiva lösningar. Köpet av de 20 AutoStore-anläggningarna ingår i DSVs satsning ”Fulfilment Factory”, ett koncept som gör det möjligt för flera kundföretag att dela på en automationslösning och därmed slippa stora investeringar i egen automation. 

Fler nyheter

Optilogic och Langebæk i strategiskt samarbete

Langebaek och Optilogic etablerat ett strategiskt partnerskap med ambitionen att leverera ett ökat värde till nordiska kunder genom ett erbjuda en kombination av Optilogics teknologilösningar och Langebaeks expertis inom Supply Chain Design.

Läs mer »

Hälsokraft effektiviserar sitt lagerplock med över 400 procent

I juni 2023 flyttade hälsokostkedjan Hälsokraft till sitt nya logistikcenter i Tumba. För att fortsätta att serva kunderna effektivt och öka servicegraden investerade bolaget i en AutoStore-lösning från Element Logic. Hälsokraft startades 1993 och bedriver e-handel och butikshandel genom 60 handlarägda butiker över hela Sverige.

Läs mer »