Tyringe konsult förvärvar Bestin PSS

EDI-specialisten Tyringe Konsult AB förvärvar företaget Bestin PSS AB som erbjuder en molnplattform för processautomation. Företagen uppges komplettera varandra produkt- och kompetensmässigt, vilket stärker det gemensamma erbjudandet inom Business Process Automation.

– Med förvärvet av Bestin kan vi erbjuda våra kunder nya och kompletterande digitala lösningar som kommer förbättra deras effektivitet och konkurrenskraft. Vi blir en starkare leverantör till vår målgrupp av medelstora och stora företag med komplexa varuflöden. Med vårt gemensamma erbjudande i form av produkt och kompetens stödjer vi kundernas verksamhetsprocesser, kunderna får ett ”digitalt flyt” och vi är rätt positionerade för dagens och framtidens behov, säger Fredrik Winbladh, VD Tyringe.

Tyringe Konsult levererar sedan 1978 digitala lösningar inom EDI, tull och transportadministration till medelstora och stora företag med komplexa varuflöden. Tyringe tillhandahåller idag digitala lösningar främst inom EDI, Electronic Data Interchange, för att huvudsakligen förenkla verksamheters utbyte av information och affärsdokument mellan olika system.

Fler nyheter

IPTOR FÅR NYA ÄGARE – TAR NÄSTA STEG I SIN TILLVÄXTRESA

Iptor (fd IBS) meddelar i ett pressmeddelande att bolagets aktier förvärvas av tyska investmentbolaget Bregal Unternehmerkapital och av bolagets vd Jayne Archbold samt Christopher Catterfeld, CMO/CPO. Iptor är specialiserat på att leverera erp/mjukvarulösningar för distribution, supply chain management, planering och logistik.

Läs mer »