Tyringe konsult förvärvar Bestin PSS

EDI-specialisten Tyringe Konsult AB förvärvar företaget Bestin PSS AB som erbjuder en molnplattform för processautomation. Företagen uppges komplettera varandra produkt- och kompetensmässigt, vilket stärker det gemensamma erbjudandet inom Business Process Automation.

– Med förvärvet av Bestin kan vi erbjuda våra kunder nya och kompletterande digitala lösningar som kommer förbättra deras effektivitet och konkurrenskraft. Vi blir en starkare leverantör till vår målgrupp av medelstora och stora företag med komplexa varuflöden. Med vårt gemensamma erbjudande i form av produkt och kompetens stödjer vi kundernas verksamhetsprocesser, kunderna får ett ”digitalt flyt” och vi är rätt positionerade för dagens och framtidens behov, säger Fredrik Winbladh, VD Tyringe.

Tyringe Konsult levererar sedan 1978 digitala lösningar inom EDI, tull och transportadministration till medelstora och stora företag med komplexa varuflöden. Tyringe tillhandahåller idag digitala lösningar främst inom EDI, Electronic Data Interchange, för att huvudsakligen förenkla verksamheters utbyte av information och affärsdokument mellan olika system.

Fler nyheter

E-handeln rusar – ökade 32 procent på en månad

Enligt årets första E-barometer (PostNord i samarbete med Svensk Digital Handel och HUI Research) ökade e-handeln med konsumenter med 32 % från februari till mars och för hela kvartalet växte e-handeln med konsumenter med 16 %. Största produktkategorierna blev för första gången i barometerns historia skönhet, hälsa – inklusive apoteksvaror – följt av kläder och skor. Starkast tillväxt under hela kvartalet hade apoteksvaror som ökade med 37 % följt av dagligvaror som ökade med 27 %.

Läs mer »