My Westberg och Paul Svanfeldt (t h) inviger den nya lagerlokalen i Rosersberg.

Bonver Logistics inviger ny lagerlokal i Rosersberg

Bonver Logistics har invigt en ny lagerlokal i Rosersberg, vilket beskrivs som ett betydande steg i företagets fortsatta expansion och satsning på att möta den växande efterfrågan på logistiktjänser med fokus på e-handeln.

Den nya lagerlokalen, som ligger strategiskt nära Arlanda och andra större transportvägar, kompletterar Bonvers befintliga logistiklokal i Gåshaga på Lidingö och stärker bolagets kapacitet att erbjuda skräddarsydda, flexibla och effektiva kundlösningar. Investeringen gör det möjligt för företaget att öka sitt lagerutrymme med 4 500 kvadratmeter och därmed bättre stödja sina kunders växande behov inom e-handel, tredjepartslogistik och andra segment. Med den nya lageranläggningen disponerar Bonver Logistics drygt 12 000 kvm i lageryta med 8 500 pallplatser.

– Det här är ett viktigt steg för oss på Bonver Logistics. Efterfrågan på våra tjänster har ökat stadigt, och den nya lagerlokalen i Rosersberg kommer att ge oss den kapacitet och flexibilitet som krävs för att fortsatt kunna leverera förstklassig service till våra kunder. Vi ser fram emot att stärka vårt erbjudande och fortsätta utveckla långsiktiga partnerskap, säger My Westberg, vVD på Bonver Logistics.

Läget i Rosersberg erbjuder närhet till Stockholm, E4 och Arlanda flygplats, vilket ger snabb och smidig tillgång till både nationella och internationella marknader.

– Vi valde Rosersberg eftersom det är ett oslagbart logistisktläge med närheten till Stockholm, där många av våra kunder finns. Det är också ett område är många logistikaktörer är etablerade vilket får den där klusterkänslan av logistikbolag men också ett närmare samarbete med speditörer och andra partners. Det känns jättekul!, säger Paul Svanfeldt, VD på Bonver Logistics.

Bonver Logistics startades för mer den 30 år sedan och har de senaste åren blivit experter på e-handelslogistik. Företaget erbjuder tjänster inom lagring, distribution, och e-handelslogistik, och arbetar kontinuerligt med att utveckla nya och innovativa lösningar för sina kunder.

Fler nyheter

Consafe Logistics lanserar ny logotyp

WMS-leverantören Consafe Logistics har efter 21 år valt att uppdatera sin företagslogotyp. Förändringen ska symbolisera företagets utveckling och ambition att ligga i framkant inom supply chain.

Läs mer »

”57 procent intresserade av hållbara hemleveranser” 

Den globala leverantören av logistiklösningar, Descartes Systems Group, har publicerat resultaten från en ny studie som undersökte onlinekonsumenters uppfattning om säljande företags hållbarhet i samband med leverans. Studien visar att det finns ett ganska eller mycket stort intresse för hållbara hemleveranser, men att betalningsviljan påverkas av det ekonomiska läget.

Läs mer »