Lyssna på Thomas Karlsson – ett samtal om Logistikutmaningar & automationsboomen

I serien SCE600SEC. presenterar vi under september och oktober ett antal intervjuer på temat Logistikutmaningar & Automationsboomen. Vi borrar ner oss i aktuella lager- och automationstrender och frågar oss bland annat varför e-handeln tycks älska AutoStore? Som första person intervjuas Thomas Karlsson, vd för Element Logic Sweden AB, det bolag i Element Logic som står för koncernens största försäljning och tillväxt. Samtalen är på engelska och publiceras löpande på sceffect.se och i vår Youtubekanal. 

– Det är jättekul att få möjlighet att göra de här intervjuerna och få intressanta perspektiv och erfarenheter från några av våra kunder. Vår ambition är att de ska leda till nya tankar, diskussion och inspirera andra, säger Thomas Karlsson. 

Respektive intervju är cirka tio minuter – 600 sekunder – långa och genomförs på engelska. 

Fler nyheter

DHL har levererat 1 miljard doser Covid-19-vaccin

Sedan december 2020 har DHL skickat en miljard vaccindoser till mer än 160 länder i kampen mot Covid-19. Pandemin har blivit den största globala hälsokrisen på över ett sekel. Regeringar, icke-statliga organisationer och offentliga myndigheter har fokuserat på att begränsa viruset, påskyndat vaccinationsprogram för att hålla befolkningen säkra och sett till att ekonomier återhämtar sig snabbt.

Läs mer »

SCE #4 2021

Tema: Supply Chain Network Design. Planering och Optimering Supply Chain Design på frammarsch Högkonjunktur för strategisk supply chain-utveckling Äntligen får supply chain och logistik toppledningens uppmärksamhet Kompetenskrav för framgångsrik omnikanallogistik Hur mycket effektivare blir citylogistiken av stadsterminaler? Och som vanligt mycket annat!

Läs mer »