nShift inleder partnerskap med nya transportörer

nShifts transportördatabas omfattar nu fler än 1 000 transportörer genom världen största transportörsdatabas, med syftet att göra det möjligt för bolagets kunder att välja fler olika leveransalternativ samt öka företagets geografiska räckvidd.

– För att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för kunderna är det viktigt att ha rätt leveransalternativ. Genom att öka mängden transportörer i vår databas gör vi det möjligt för våra kunder att erbjuda en större mångfald när det gäller leveransalternativ och samtidigt kan de även utöka sin geografiska räckvidd, säger Johan Hellman, Vice President för Product & Carrier på nShift.

Med hjälp av nShifts leveranshanteringslösningar kan kunderna få tillgång till ett brett utbud av transportörer, snabbt konfigurera nya transportörer i sina system samt automatisera boknings- och utskriftsprocesserna. nShift granskar och utökar sitt utbud för att ge kunderna tillgång till de allra bästa erbjudandena på en ständigt föränderlig marknad. De nya transportörerna som läggs till i nShifts transportördatabas tillhandahåller innovationer på transportmarknaden och gör det möjligt för kunderna att tillhandahålla snabba leveransalternativ, erbjuda ett bättre utbud av transporttjänster och tillhandahålla fler sista kilometern-lösningar. Transportörerna som läggs till i nShifts transportördatabas gör det också möjligt för kunderna att utöka sin geografiska räckvidd på ett enklart sätt. Databasen kopplar samman i princip alla stora transportörer i Europa och innehåller även många ledande lokala företag. På senaste tiden har även en mängd transportörer i både USA och Kanada lagts till.

– Att ha en databas med fler än 1 000 transportörer handlar inte bara om att ha en stor databas för storlekens skull. Många av våra nya transportörer ger kunderna tillgång till nya typer av leveranser, vilket gör det möjligt för dem att i sin tur hjälpa sina kunder på ett bättre sätt. nShift fortsätter att ha bäst förutsättningar för att hjälpa kunderna oroa sig mindre och leverera smartare, oavsett vilken typ av leverans det rör sig om, säger Johan Hellman.

Fler nyheter

Kolla in utgivningsplanen för 2023!

Det pågår en formlig revolution just nu inom supply chain management och logistik. Till största delen drivs utvecklingen av den snabba digitaliseringen och teknikutvecklingen i kombination med höga hållbarhetsambitioner och ökade globala risker. Trots osäkerheter i världen och en dämpad konjunktur så fortsätter logistiksektorn att växa stadigt. Under 2023 fortsätter Supply Chain Effect att följa, förklara och analysera den spännande utvecklingen!


Ladda ner utgivningsplanen för 2023 här!

Läs mer »

Fortsatt nedgång i industrikonjunkturen

Konjunkturbarometern PMI-total (Inköpschefsindex) backade i september för fjärde månaden i rad till 49,2 från 50,2 i augusti, vilket är första gången sedan pandemiåret 2020 som industrin befinner sig utanför tillväxtzonen, dvs. ligger under 50-strecket.

Läs mer »

Ny vd för PostNord TPL

Jonas Kolehmainen har utsetts till ny vd för PostNord TPL, ett dotterbolag inom PostNord. Kolehmainen har en bred erfarenhet inom logistikbranschen och kommer närmast från Snusbolaget Norden AB /Haypp Group AB där han haft rollen som Chief Logistics Officer (CLO).

Läs mer »