Sebastian Lundh, ny vd för Gebhardts nordiska verksamhet.

Sebastian Lundh utsedd till Managing Director Nordics Gebhardt Intralogistics Group

Sedan 1952 har det tyska familjeföretaget Gebhardt Intralogistics Group arbetat med intralogistiska lösningar för handel, industri och distribution. I mars 2019 började Sebastian Lundh jobba som nordisk säljchef på Gebhardt och i dagarna utsågs han till I Managing Director Nordics.

– Idag är jag tacksam över att jag strax före jul 2018 vågade ta beslutet att börja på Gebhardt, som företagets enda anställda i Norden. Fyra år senare har vi etablerat en framgångsrik verksamhet med ett flertal fantastiska kunder och medarbetare, säger Sebastian.

Gebhardt Intralogistics Group växer så det knakar i hela Europa. De senaste fyra åren har den tyska, familjeägda koncernen fördubblat antalet anställda från cirka 500 till 1 000 och under samma period har omsättningen ökat från cirka 90 till 200 miljoner euro. 

– Min nya befattning markerar att vi nu tar ett ytterligare steg i vår nordiska tillväxt och det är samtidigt ett kvitto på att vi har en bra utveckling i Norden. I praktiken fortsätter jag att jobba på som vanligt och rapportera till vår koncernchef Fritz Gebhardt och företagets styrelse, säger Sebastian. 

Gebhardt Intralogistics Group började vid starten 1952 att utveckla och producera convyerteknologi i den tyska staden Sinsheim. Idag har utbudet breddats rejält och omfattar även avancerade automatiserade och robotiserade lager och tillhörande mjukvaror. All egen utveckling och tillverkning sker vid bolagets huvudkontor och fabrik i Sinsheim, och lokala dotterbolag finns i Sverige och Danmark samt i Storbritannien, Österrike, Schweiz, Polen och USA.

Fler nyheter

Paketindex: Den gränsöverskridande e-handeln har ökat med 46 procent

Transportföretagen har nyligen publicerat en ny upplaga av Paketindex som redovisar statistik om svenska e-handelsleveranser. Paketindex för kvartal 1 2024 visar att antalet skickade paket till konsumenter ökade med 9,5 procent jämfört med samma period förra året och gränsöverskridande flöden ökade med hela 46 procent.

Läs mer »