Världens 20 största företag inom logistikautomation – se hela listan

Sedan 2014 genomför ARC Advisory Group research på den globala marknaden för logistikautomation. I dagarna publicerade ARC en lista över världens största företag på området.

2013 uppskattade ARC marknaden till 6,4 miljarder USD globalt och förutspådde att den skulle växa till 9,9 miljarder USD 2019, vilket var en underskattning med 2 miljarder som hänförs till e-handelsmarknadens oväntat stora tillväxt rapporterar Forbes. Snart kommer ARC Advisory Groups senaste studie och prognos för branschens tillväxt under perioden 2021-2026. Än så länge har ARC endast släppt en lista över automationsmarknadens 20 största aktörer världen över, som publicerades av Forbes denna vecka.

KÄLLA: CLINT REISER, ARC ADVISORY GROUP 2022.

Fler nyheter

Once upon a time – Part 2

”Det var en gång en kundvision i supply chain-världen som blev verklighet. Än idag undrar man hur detta kunde ske, eftersom all teknik funnits på plats länge, men ack så svårt det varit för supply chain-världen att lyckas. Men så en dag hittade den danska industrikoncernen LINAK nyckeln till supply chain-visionens förverkligande.” Så inleds Hans Berggrens och Daniel Larsons senaste krönika i SCE. Läs den här!

Läs mer »