Anders Bartholin, Langebæk

Langebæk i strategisk allians med Coupa

Den nordiska Supply Chain-specialisten Langebæk har ingått ett strategiskt samarbetsavtal med det globala mjukvaruföretaget Coupa om att erbjuda bolagets lösning för Supply Chain Design och planering i Norden. Alliansen innebär att Langeæk blir Coupas certifierade partner i Norden.

– Våra respektive företag passar varandra mycket bra vad gäller människor, marknader och kulturer. Resultatet är ett partnerskap där vi som ett av få företag i Norden kan erbjuda en unikt djup kompetens till stöd för våra kunders arbete med att skapa intelligenta försörjningskedjor, säger Anders Bartholin, partner och projektdirektör på Langebæk AS.

Coupa är en global expert på mjukvarulösningar för Business Spend Management och Supply Chain Design & Planning och Langebæk är ett av Nordens ledande konsultföretag med fokus på supply chain och logistik. Langebæk grundades för över 40 år sedan och har sitt huvudkontor i Danmark och dotterbolag i Sverige och Norge. Bolaget har en bred palett av tjänster för SCM och logistik, bland annat lagerimplementering, processoptimering och projektledning.

– Med samarbetet med Coupa förstärker vi vårt erbjudande med en optimeringslösning som möjliggör snabbare och smartare beslutsfattande för våra kunder, säger Anders Bartholin.

Fler nyheter

aim’n automatiserar sitt nybyggda lager med AutoStore

Svenska aim’n, ett varumärke för multifunktionella sportswear-plagg för kvinnor gör nu sin största satsning någonsin i och med investeringen i ett nytt huvudkontor med ett tillhörande automatiserat lager. Automationslösningen är en AutoStore från Element Logic som ska installeras i aim’ns nya lager i Getinge utanför Halmstad.

Läs mer »

Tre avgörande förutsättningar för datadrivet beslutsfattande

”Under de senaste fem åren har digitaliseringen inom många supply chain-segment tagit rejäl fart, vilket öppnar upp för både bättre visibilitet och dataanalys, med en bredd som verkligen möjliggör en högre grad av kvalitativt datadrivet beslutsfattande. Men det saknas ofta några avgörande förutsättningar för att lyckas – och det som saknas är inte tekniska förutsättningar.” Så inleds Hans Berggrens senaste krönika i Supply Chain Effect.

Läs mer »

Broman Group fortsätter att automatisera med Swisslog

För två år sedan valde finska Broman Group att samarbeta med Swisslog som partner för sitt avancerade automatiserade logistikcenter i Kervo, tre mil nordost om Helsingfors. Nu har det blivit dags att mer än fördubbla logistikcentret och Swisslog har återigen valts som leverantör.

Läs mer »