Logistics & Automation: Supply Chain Effect med gäster den 4-5 oktober, Kista

På Logistics & Automation den 4-5 oktober (Kistamässan) medverkar Supply Chain Effect med två seminarier. Den 4 oktober med paneldiskussionen Automationsrevolutionen – ett samtal om strategier för framgångsrik lagerautomation och den 5 oktober med en diskussion på temat Vägar till ökad motståndskraft och hållbarhet i supply chain. Några av de medverkande är Anders Bohlin, Element Logic, Viktor Brandon Leek, Toyota Material Handling, Max Helm, SiB Solutions, Peter Landenberg, Langebæk Consulting, Björn Redig, Sonat samt SCEs Stefan Karlöf som modererar seminarierna.

Läs mer och anmäl dig här!
 

Fler nyheter

Optilogic och Langebæk i strategiskt samarbete

Langebaek och Optilogic etablerat ett strategiskt partnerskap med ambitionen att leverera ett ökat värde till nordiska kunder genom ett erbjuda en kombination av Optilogics teknologilösningar och Langebaeks expertis inom Supply Chain Design.

Läs mer »

Hälsokraft effektiviserar sitt lagerplock med över 400 procent

I juni 2023 flyttade hälsokostkedjan Hälsokraft till sitt nya logistikcenter i Tumba. För att fortsätta att serva kunderna effektivt och öka servicegraden investerade bolaget i en AutoStore-lösning från Element Logic. Hälsokraft startades 1993 och bedriver e-handel och butikshandel genom 60 handlarägda butiker över hela Sverige.

Läs mer »